Vanzare apartament ultramodern 3 camere etaj 4 din 9 Tiglina 2 Tiglina 2

Detalii oferta

Tipurile tipurile de oferta Localitatile Zonele Pret €95.000,00 Suprafata (m.p.)66Nr. Camere3Nr. Bai1

Descriere proprietate

Vanzare apartament ultramodern 3 camere etaj 4 din 9 Tiglina 2

Agentia imobiliara Familia va propune spre cumparare un apartament recent renovat, foarte frumos, spatios, cu 3 camere semidecomandate, doua balcoane, intr-un bloc foarte bine situat in Galati, Tiglina 2, la etaj 4 din 9.

Situat intr-un bloc construit in 1970, apartamentul pe care vi-l supunem atentiei are o suprafata utila de 66 mp utili.

Recent renovat cu materiale de cea mai buna calitate si respectand un design interior adaptat noilor tendinte care se pliaza perfect cerintelor unei familii, dotat cu centrala termica pe gaz, tamplarie exterioara de termopan, instalatie electrica si sanitara refacute, izolatie exterioara partiala, nou si curat, cu tavane extensibile, aer conditionat, gresie, faianta, parchet, usa metalica la intrare, usi interioare noi, apartamentul este pregatit sa-si intampine noii proprietari.

Situat intr-o zona de interes din care aveti acces usor catre arterele principale, zonele comerciale, statii pentru mijloacele de transport in comun, scoli, crese si gradinite, supermarketuri, aria in care se afla apartamentul este una linistita, inconjurata de vegetatie matura.

Fiind in apropierea Centrului comercial si a Pietii din Tiglina 1, in proximitate gasim tot ce este necesar pentru nevoile cotidiene: magazine, banci, farmacii, parc, prin urmare amplasarea proprietatii beneficiaza de toate atuurile.

Odata cu renovarea apartamentului, a fost gandit si designul de interior, astfel incat casa sa prezinte un stil unitar, atat ca forme cat si cromatic. Bucataria de tip open-space, iluminatul arhitectural, dau o nota placuta de modern si intimitate.

Apartamentul este disponibil imediat. Designul foarte modern, cu materiale si dotari de cea mai inalta calitate il recomanda ca pe o buna o investitie imobiliara, casa visurilor dumneavoastra sau pentru o eventuala inchiriere ulterioara.

 

Pret: 95 000 Euro negociabil

 

Pentru alte detalii, va rugam sa ne contactati,

Agentia Imobiliara Familia

Valentina Vevera

0746716535

Vanzare apartament ultramodern 3 camere etaj 4 din 9 Tiglina 2

Contacteaza agent

Agent imobiliar
0746.716.535