Vanzare apartament 3 camere dec in Galati, Mazepa 1, liber, pret excelent Mazepa

Detalii oferta

Tipurile tipurile de oferta Localitatile Zonele Pret €55.000,00 Suprafata (m.p.)65Nr. Camere3Nr. Bai2

Descriere proprietate

Vanzare apartament 3 camere dec in Galati, Mazepa 1, liber, pret excelent

Agentia imobiliara Familia, va propune in exclusivitate oferta de vanzare a unui apartament decomandat cu 3 camere situat in Galati, cartier Mazepa 1.

Apartamentul pe care vi-l supunem atentiei se afla la etajul 4/4, are o suprafata utila de 60 mp, iar ca imbunatatiri are centrala termica, aer conditionat, ferestrele din pvc cu geam termopan dotate cu rulouri exterioare, parchet, gresie, faianta si usa metalica la intrare.
In rest, imobilul este simplu, fara alte modificari.
Prin urmare, apartamentul trebuie renovat insa rezultatul final va poate oferi satisfactia unui apartament modern intr-o zona centrala, indiferent ca este vorba de spatiul locativ al unei familii sau, eventual, o investitie pentru inchiriere ulterioara.

Zona in care se afla situat apartamentul este una foarte linistita, inconjurata de vegetatie matura si este usor accesibila.

Apartamentul are acces rapid la mijloacele de transport in comun, la supermarket, restaurante si este la doua minute de mers pe jos pana la Faleza Dunarii.
Aveti deasemenea in zona unele dintre cele mai bine cotate gradinite si scoli din oras, prin urmare amplasarea proprietatii beneficiaza de toate atuurile.

Pentru mai multe detalii si vizionari, va stau la dispozitie telefonic.
Florin Cogean
0753315168
Agentia Imobiliara Familia

Vanzare apartament 3 camere dec in Galati, Mazepa 1, liber, pret excelent

Contacteaza agent

Agent imobiliar
0753.315.168