Vanzare apartament curat si ingrijit 3 camere etaj 3 Tiglina 1 tiglina 1

Detalii oferta

Tipurile tipurile de oferta Localitatile Zonele Pret €58.900,00 Suprafata (m.p.)54Nr. Camere3Nr. Bai1

Descriere proprietate

Vanzare apartament curat si ingrijit 3 camere etaj 3 Tiglina 1

Agentia imobiliara Familia va propune spre cumparare, in exclusivitate, un apartament curat si luminos, semidecomandat, cu 3 camere, amplasat in Galati, in zona Tiglina 1, in vecinatatea Gradinii Botanice, la etajul 3 al unui bloc cu 4 niveluri.

Situat intr-un bloc construit in anii ‘60, apartamentul pe care vi-l supunem atentiei are o suprafata utila de 54 mp.

Amplasat stradal dar cu vederea catre interiorul cartierului, inconjurat de vegetatie matura care ii asigura tot confortul termic, ferit de zgomotul si praful strazii, orientat spre sud-est, insorit pe tot parcursul zilei, apartamentul ofera locatarilor sai o oaza de liniste si relaxare.

Simplu si curat, apartamentul dispune de urmatoarele dotari: centrala termica pe gaz, izolatie exterioara, alimentare separata cu apa si gaz, tamplarie exterioara de termopan, parchet, usa metalica la intrare. In rest, este simplu, necesitand o renovare completa. Acesta este un avantaj in sensul ca va puteti amenaja noua dumneavoastra locuinta conform visurilor.

Situat intr-o pozitie privilegiata, in imediata apropiere a Falezei Dunarii, a Gradinii Botanice, a Oraselului Copiilor intr-o zona de interes din care aveti acces usor catre arterele principale, zonele comerciale, statii pentru mijloacele de transport in comun, scoli, crese si gradinite, supermarketuri, aria in care se afla apartamentul este una linistita, inconjurata de vegetatie matura.

Fiind in apropierea zonei comerciale din Tiglina, in proximitate gasim tot ce este necesar pentru nevoile cotidiene: piata, magazine, banci, farmacii, prin urmare amplasarea proprietatii beneficiaza de toate atuurile.

Apartamentul se vinde mobilat si utilat.

 

Pret: 58 900 Euro negociabil

 

Pentru alte detalii, va rugam sa ne contactati,

Agentia Imobiliara Familia

Valentina Vevera

0746716535

Vanzare apartament curat si ingrijit 3 camere etaj 3 Tiglina 1

Contacteaza agent

Agent imobiliar
0746.716.535