Work & LIVE in style! Mazepa, aproape de Faleza...

Detalii oferta

Tipurile , , , tipurile de oferta Localitatile Zonele Pret €370.000,00 Suprafata (m.p.)400Nr. Camere5+Nr. Bai5

Descriere proprietate

Multa lume si-ar dori, mai ales in acesti ani de pandemie, un spatiu care poate servi pentru serviciu/ birou de lucru, dar si pentru ceea ce numim cu totii „acasa”. Ce-ar fi sa lucrezi la parter si sa ai familia la doi pasi, chiar deasupra biroului?

Acest proiect a fost gandit in jurul unui medic, care si-a dorit un spatiu mare, in care sa isi poata amenaja cabinetul, intr-o zona buna, unde sa pota functiona pana la pensionare. Pe masura ce planurile inaintau, s-a conturat ideea de a introduce in aceasta zona si un apartament cu patru camere la etaj. Astfel s-a obtinut una dintre cele mai frumoase si mai moderne vile din oras.

Parterul are aproape 200mp suprafata construita, care nu este compartimentata. Momentan puteti folosi un spatiu deschis, insa se poate compartimenta usor. Sunt totusi spatiile de serviciu, trei grupuri sanitare si o zona de bucatarie. De asemenea exista doua intrari, una in fata iar cealalalta catre curtea din spate.

Etajul mai adauga suprafetele a doua terase pe partea frontala a cladirii, in rest e cam acelasi spatiu, compartimentat foarte frumos, trei dormitoare si un living elegant, langa o bucatarie generoasa. Aici finisajele sunt foarte bine alese, iar proprietarii au mobilat si utilat complet acest apartament, asa ca va veti putea muta in ziua in care semnati actele la notar.

Cele doua zone sunt complet independente. Ultilitatile sunt separate, intrarile de asemenea. Incalzirea se face prin pardoseala.

Vila este deservita de o gradina frumoasa in spate, complet amenajata, dar si cateva locuri de parcare in fata.

Pentru cei care nu cunosc Galatiul, le pot spune ca aici ar fi cam cea ofertant cartier din oras. Foarte aproape de Faleza Dunarii, la doi pasi de toate mijloacele de transport in comun, dar si de cele mai importante repede ale orasului. Locatia permite functionarea oricarei afaceri, fara niciun fel de probleme.

Recomandam aceasta proprietate, daca aveti nevoie de asa ceva. Pretul este bun, sunt 400mp de constructie moderna 2020, in mijlocul orasului, cu toate problemele deja rezolvate.

 

Numele meu este Florin Cogean si va multumesc pentru ca ati citit anuntul agentiei noastre.
Pentru alte detalii, va rugam sa ne contactati!
Telefon: 0753315168

Gaseste acest imobil pe harta

Contacteaza agent

Agent imobiliar
0753.315.168