Vila frumoasa la cheie situata zona Metro Metro

Detalii oferta

Tipurile tipurile de oferta Localitatile Zonele Pret €215.000,00

Descriere proprietate

Vila frumoasa la cheie situata zona Metro

Ii salut pe clientii si pe cititotii nostri abonati !
Astazi am de gand sa va prezint o proprietate frumoasa, situata in Galati, zona Metro.

Caut printre voi, oameni interesati de case de autor, adica acele proprietati cosntruite de oameni decenti, doar pentru ei, fara un buget anume, ci doar cu gandul bun de a face ceva trainic, solid, fara cusur.
Multa lume fuge de dezvoltatorii imobiliari, eu NU consider ca este o idee buna, insa cei care cauta o vila facuta pentru o viata, sper sa vada si acest anunt.

Sa intram in detalii:
A fost odata ca niciodata (2010) o familie de oameni oameni gospodari din Galati, care a hotarat sa se mute de la bloc si sa-si faca ei singuri un mic castel. Asa s-au gandit, asa au facut. In primul an au ridicat structura, iar apoi au lasat-o o iarna sa se aseze si sa se usuce, dupa care au montat ferestrele, gresia si faianta, parchetul de stejar, etc, mai apoi a venit clipa cea mare si s-au mutat.
Au trait ei fericiti, dar copiii au crescut, au mers la scoala si mai apoi au decis sa ramana la Bucuresti. Oamenii nostri n-au avut incotro si le-au facut pe plac, construindu-le si lor un mic camin, acolo. S-au tot framantat, s-au tot gandit ei la toate lucrurile si pana la urma, au decis ca ar fi mai bine sa se duca si ei dupa copii, lasand in urma castelul lor minunat, urmand ca mai tarziu sa-si faca, pentru ei, unul la mai frumos si mai sclipitor, decat cel de la Galati.
Lasand povestea in suspensie (asa cum este in prezent), doresc sa va invit sa vedeti casa, intrata de curand in piata imobiliara. Suprafata terenului este de aproximativ 400 mp, suprafata utila a constructiei este de 184 mp, la care se mai adauga aproximativ 20 mp, a celor trei terase, aprenta la sol fiind de 95 mp. Sunt trei niveluri: parter + etaj + mansarda.

La parter gasiti un living, dinning, bucatarie, o alta bucatarie de vara, un grup sanitar, o camera tehnica, un dressing, etc.

Etajul ofera doua camere mari si una ceva mai mica, folosita in acest moment pentru necesitati de birou. Dar cele doua camere sunt adevarate, cu dressing-uri enorme, spatii foarte largi, exact asa cum le place oamenilor de isprava.

La mansarda spatiul nu mai este impartit, ramanand o singura camera foare mare, dar si un spatiu de depozitare, destul de incapator. Si aici si la etaj avem grupuri sanitare.
Este important sa va spun ca acesta mansarda, nu este chiar ceva facut la repezeala. Izolatia este facuta in mod serios, cu vata bazaltica, inchisa cu polistiren, peste care s-au montat panouri de rigips. Este singurul loc in care gasiti rigips, in rest, toti peretii, interiori si exteriori, sunt din caramida porotherm, izolati conform standardelor.

Mai mult decat atat, tin sa sublinez un alt aspect si anume ca peste etaj exista placa de beton, iar caramida se termina sub acoperis… fara concesii. Ce vreau sa subliniez, este ca aceasta camera, poate fi folosita in conditii de temperatura optima, pe tot timpul anului, fara niciun fel de probleme vara sau iarna.
Curtea este o gradina frumoasa, cu o zona de gratar si masa de lucru, perfect amenajata, langa care gasim un garaj pentru doua autoturisme si inca doua locuri de parcare.

Mai sunt si alte elemente importante, care merita amintite. Aveti un sistem de captare a apei cu un rezervor de apa, folosit in general pentru momentele in care compania de apa sisteaza furnizarea pentru revizii si alte interventii. De asemenea, dpdv al sigurantei, toate lucrurile sunt la punct. Exista sistem functional de alarma, toata casa se armeaza perfect, cu senzori de miscare si tot ce trebuie. Acest ansamblu este asistat de un sistem functional cu camere video.
Pot sa probez, mare parte din povestea mea, proprietarul va poate pune la dispozitie un adevarat jurnal de bord, in care gasiti toate etapele de lucrari, cu fotografii si documente.
S-am incalecat pe-o sa si v-am spus povestea asa!

Numele meu este Florin Cogean si va multumesc pentru ca ati citit anuntul agentiei noastre.
Pentru alte detalii va rugam sa ne contactati!
Telefon: 0753315168
Agentia imobiliara FAMILIA

Vila frumoasa la cheie situata zona Metro

Gaseste acest imobil pe harta

Contacteaza agent

Agent imobiliar
0753.315.168