vila atractiva la Sendreni sup 180mp teren 400mp finisata la gri Sendreni

Detalii oferta

Tipurile tipurile de oferta Localitatile Pret €55.000,00

Descriere proprietate

vila atractiva la Sendreni sup 180mp teren 400mp finisata la gri

Va prezint o vila de vanzare in Sendreni, jud. Galati, cu un potential excelent, situata in spatele primariei.
Proprietatea este intabulata si este bransata la reteaua de energie electrica, cat si la cea de apa a comunei. Noi credem ca ar fi o optiune ideala pentru tinerii care isi doresc o achizitie cu credit Prima Casa, dar bineinteles ca poate fi luata in calcul de toata lumea, inclusiv de cuplurile de varsta a treia, care vor sa se retraga intr-un sat linistit aproape de oras.
Vila a fost construita in 2015, terenul este de 400 mp, proprietate personala. Aici este trebuie subliniat acest aspect, pentru ca majoritatea vilelor din Sendreni, asezate in aceasta marja de pret, beneficiaza de contracte de concesiune, pentru terenul aferent. Nu este ceva rau in asta, insa daca ai de ales, preferi sa fii proprietarul terenului de sub casa ta.
Nu este o proprietate mica, dar nici extrem de mare. Amprenta la sol este de 110 mp. Regimul de inaltime este parter + mansarda, insa o mansarda destul de inalta, care nu face compromisuri, camerele de sus sunt inalte. In total, ar fi 180 mp spatiu util si ceea ce mai ramane pentru cele doua terase si alte spatii de serviciu. Fiecare nivel are cate un grup sanitar, la etaj sunt trei camere de dormit, iar la parter sunt spatiile clasice: living, bucatarie, camera tehnica, etc.
Mai trebuie spus ca este important sa luati in calcul aceste date privind suprafetele. Nu am vazut pana acum o vila in Sendreni, la acest pret si in stadiul in speta, care sa ofere acest volum interior. La 90% dintre acestea suprafata utila nu depaseste 75-80 mp. Asta inseamna camere mai mici sau mai putine (poate) si implicit cost de construire mult mai mic.
Ma raportez la piata imobiliara si va spun cu incredere, ca va ofer aici cea mai buna varianta de achizitie din Sendreni. Vila nu este gata, insa este intr-o etapa foarte atractiva. In acest moment, dvs. puteti decide care vor fi finisajele casei dvs., insa in acelasi timp, nu veti mai avea stresul unei constructii pornite de la zero.
Casa este construita din caramida poroterm si as mai spune doua vorbe despre beci. Un subsol mare, in care puteti depozita absolut orice doriti, foarte inalt, cu acces pe o scara normala. Cele trei dormitoare sunt mari si frumoase, dar daca aveti nevoie de patru, va asigur ca unul dintre acestea poate fi divizat fara niciun fel de problema.
O casa la gri, ar trebui sa fie prima optiune pentru majoritatea familiilor, asa cum se poate observa in alte piete din orasele mai mari din Romania. La Iasi (de ex.), mai mult de jumatate dintre proprietatile noi (dar mai ales case pe pamant), se vand la gri, evitand astfel concesiile dezvoltatorilor, vizavi de calitatea materialelor si a executiei, in zona de finisaje.

Numele meu este Florin Cogean si va multumesc ca ati citit anuntul agentiei noastre.
Pentru alte detalii, va rugam sa ne contactati!
Tel.: 0753315168

vila atractiva la Sendreni sup 180mp teren 400mp finisata la gri

Gaseste acest imobil pe harta

Contacteaza agent

Agent imobiliar
0753.315.168