Vanzare vila noua Galati Mazepa complet amenajata disponibila imediat Galati

Detalii oferta

Tipurile tipurile de oferta Localitatile Zonele Pret €270.000,00 pret fix Suprafata (m.p.)180Nr. Camere4Nr. Bai3

Descriere proprietate

Vanzare vila noua Galati Mazepa complet amenajata disponibila imediat

Va prezentam o proprietate completa, situata in Galati, cartier Mazepa, in care va puteti muta in cateva zile.
Totul este pregatit, utilitatile sunt toate prezente, lucrarile de amenajare interioara sunt de asemenea finalizate.
Vila pe care o vedeti aici face parte dintr-un ansamblu de doua case unite, cu acces din strazi diferite. Prima are acces din strada Cristofor Columb, cea de-a doua din str. Smardan, din parcarea de la BR3.

Fiecare dispune de circa 350 mp de teren, amprenta la sol fiind de aproximativ 125 mp de fiecare, mai ramane destula curte pentru fiecare. Veti putea parca cu usurinta doua masini, sa lasati loc pentru un gratar, dar si pentru ceva spatiu verde.

Proprietatea este construtita cu cele mai bune materiale si beneficiaza de echipamente dintre cele mai moderne.
Cateva cuvinte despre materiale folosite:
S-a folosit doar caramida, pe o structura solida de beton armat, cu o fundatie inalta. Peste etajul 1 s-a turnat placa de beton, solutie care rigidizeaza foarte bine intreaga constructie.

Ferestrele sunt excelente! Au fost alese dintre cele mai bune. Profilul fiind cam ce se gaseste mai bun in piata, geamuri triplex cu cel mai bun index de conductivitate termica.
Incalzirea este in pardoseala, centrala termica de ultima generatie.
Bransamentul de electricitate este trifazat, nu stiu sa va spun exact puterea instalata, insa veti putea sa incarcati usor in viitor, o masina electrica sau chiar doua. Sunt multe detalii tehnice, prefer sa ma opresc aici.

Locatia ofera un mare avantaj, va aflati la doua minute de str. Brailei este cam tot ce poti gasi in Mazepa, la un pret acceptabil, pentru o casa noua.
Una din case are acces la aceeasi parcare cu BR3, bloc care este localizat exact pe str Brailei. Cealalta vila este cea deja finalizata si este accesibila, asa cum ziceam mai sus, din Columb, la 100 ml de clinica medicala Laurus Medical, din Mazepa.

Aveti posibilitatea sa alegeti vila care nu este inca finalizata. Veti putea opta pentru finisajele proprii, gresia si parchetul pe care le considerati potrivite, obiectele sanitare, etc.
Cealalta are deja si mobila de bucatarie montata (se regaseste in fotografiile care insotesc acest anunt), insa daca nu va fi pe gustul dvs. veti avea o optiune…

Ambele proprietati sunt gandite pentru o familie de dimensiuni medii. Asa ca s-au construit trei dormitoare la etaj, din care unul matrimonial, doua grupuri sanitare, doua dressing-uri. La parter inca un grup sanitar, un living, bucatarie si terasa mare. Terasa are un loc important la parter, asa cum arata acum va putea fi folosita toata vara, ca loc de luat masa,, insa se poate inchide, in masura in care aveti nevoie de acest spatiu. Cumva sunt cam 180 mp de spatiu pentru fiecare proprietate.

Una peste alta, aveti aici un proiect frumos, bine executat, la care se lucreaza de mai mult de doi ani. Exista un vast jurnal de bord, care va va edifica mai bine in ceea ce priveste modul in care s-a lucrat, materialele folosite si tehnologiile aplicate. Cu siguranta ca nu mai avem nimic in Galati care sa ofere mai mult, la acest pret.
Daca doriti sa ramaneti in oras si sa mergeti pe jos pe Faleza Dunartii, copiii sa invete la Scoala generala nr. 28, atunci va trebui sa luati serios in considerare aceasta varianta.

Numele meu este Florin Cogean si va multumesc pentru ca accesati ofertele noastre.
Pentru alte detalii, va rugam sa ne contactati:
Tel 0753315168
Agentia imobiliara FAMILIA

Vanzare vila noua Galati Mazepa complet amenajata disponibila imediat

Gaseste acest imobil pe harta

Contacteaza agent

Agent imobiliar
0753.315.168