Vanzare vila in Galati zona Brates Lake mobilata si utilata Galati, zona Brates Lake

Detalii oferta

Tipurile tipurile de oferta Localitatile Zonele Pret ceva deosebit €275.000,00 usor negociabil Suprafata (m.p.)200Nr. Camere4Nr. Bai3

Descriere proprietate

Vanzare vila in Galati zona Brates Lake mobilata si utilata

Complexul Brates Lake ofera cele mai bune si frumoase case din oras. Asa cum ii spune si numele, locatia este Lacul Brates sau mai bine spus, imediata apropiere a acestuia. Se ajunge acolo din DN26, la dreapta, imediat cum ajungi in zona Metro.
Toate vilele din complex respecta o linie arhitecturala comuna, strazile sunt largi, toate utilitatile sunt prezente, inclusiv canalizare.
Drumul de acces este deasemenea asfaltat si intr-o stare foarte buna. Majoritatea sunt date in folosinta, undeva in anii 2007-2009.
Suprafetele vilelor difera, unele sunt extrem de mari ajungand la 400 mp suprafata construita, altele au 150 mp, insa cea pe care v-o prezint spre cumparare dispune de 230 mp suprafata construita si undeva la 200 mp suprafata utila.
La parter exista un living mare, bucatarie independenta, un grup sanitar, terasa. Dintr-o anticamera a bucatariei se coboara la demisol, unde aveti o incapere foarte mare, care poate gazdui si o zona de depozitare, dar si o arie destinata unor activitati sportive, cum ar fi o banda de alergare, o bicicleta fitness, etc.
La etaj sunt trei camere de dormit, cu dressing-uri separate, dormitorul matrimonial dispune de grup sanitar propriu de dimensiuni corecte.
Terenul este de 600 mp. Excluzand amprenta casei, va pot asigura ca ramane loc destul pentru o gradina, loc de joaca pentru copii, un foisor, parcare pentru doua autoturisme. Gradina este intretinuta strict, gazonul este in cea mai buna forma, dar veti putea gasi aici si cativa copaci maturi. Apropo de parcare, accesul se face pe usi actionate electric de la distanta cu telecomanda, insa mai aveti si un spatiu asfaltat pentru o masina, in afara proprietatii.

Vanzare vila in Galati zona Brates Lake mobilata si utilata
Sunt multe detalii cu privire la finisaje si materialele folosite in amenajarea proprietatii, insa cred ca fotografiile imi fac treaba mult mai simpla. Dupa cum vedeti sunt extrem de multe lucruri de calitate excelenta si nu cred ca exista zone ale casei, care ar trebui reimprospatate. Tot intregul comunica, toate spatiile spun o poveste fluenta, asta si pentru ca un designer a asistat proiectul, inca din timpul fazelor incipiente, pana la final.
Inainte de predare, vila va fi varuita in totalitate, asa ca noii locatari se vor simti cu adevarat in casa noua, fara a avea nevoie de niciun fel de operatiuni de amenajare.
Incalzirea este sustinuta de o centrala termica pe gaze naturale, cu un sistem hibrid de incalzire in pardoseala si calorifere.
Punctul forte al acestei vile este luminozitatea. Daca asta va doriti, ar fi bine sa veniti sa o vedeti. Toate ferestrele sunt mari, intarind si impresia de spatialitate si confort vizual.
Nu avem cunostinta de aspecte negative. Nu exista probleme structurale, juridice sau de orice fel de natura. Proprietarii vand, pentru au decis sa se mute din oras si nu mai au nevoie de acest imobil. Ramane necesitatea unui apartament in Galati, pe care doresc sa il pastreze aici, asa ca orice propunere de schimb cu asa ceva este bine venita, cu conditia ca evaluarea dvs. sa fie in concordanta cu piata imobiliara din momentul tranzactiei.
Daca mai sunt aspecte, mai putin vizibile sau neclare, va rog sa ma contactati pentru ca sunt in masura sa va livrez orice fel de informatie, de orice natura.
Cu respect,
Florin Cogean
Agentia Imobiliara Familia.

Vanzare vila in Galati zona Brates Lake mobilata si utilata

Gaseste acest imobil pe harta

Contacteaza agent

Agent imobiliar
0753.315.168