Vanzare vila deosebita in Galati, zona Faleza, oferta foarte rara Faleza Dunarii

Detalii oferta

Tipurile tipurile de oferta Localitatile Zonele Pret €499.000,00 Suprafata (m.p.)360Nr. Camere5+Nr. Bai3

Descriere proprietate

Vanzare vila deosebita in Galati, zona Faleza, oferta foarte rara

Aceasta este cea mai atractiva vila din oras, la acest moment.
Spun relaxat acest lucru, pentru ca anumite strazi ofera foarte rar deschideri pentru astfel de proprietati disponibile. Aici, pe aceasta strada, situata atat de aproape de faleza Dunarii, a mai exista o vila de vanzare, care nu prea a apucat sa mai ajunga in piata imobiliara, caci s-a tranzactionat intre cunoscuti sau apropiati. Avem acum aceasta oferta, iar daca dispare, cativa ani sigur nu vor mai exista niciun fel de optiuni in aceasta parte a falezei.

Familia a gandit aceasta vila pentru necesitatile din acel moment al vietii lor. Totusi, nu pot sa spun ca proprietatea este foarte personalizata. Se observa liniile unui proiect arhitectural, cu spatii largi, ferestre mari, camere mai mult decat rezonabile, grupuri sanitare la discretie.
Proprietatea consta intr-un teren de aproape 250 mp, care ofera destul spatiu pentru o casa cu amprenta de 106 mp, parter si doua etaje.

La parter e mai mult despre living si bucataria inchisa, insa mai exista o camera care poate avea destinatii multiple, cum ar fi birou, camera de dormit, spatiu de relaxare, depozitare etc.

Etajul 1 are doua dormitoare mari cu lumina naturala, cel mare are patru ferestre, lucru care se gaseste mai rar. Fiecare camera are baie proprie.

La etajul 2 exista un spatiu tot de 108 mp cu un spatiu de relaxare (folosit foarte putin), cele doua terase si un grup sanitar. Daca veti avea nevoie, se poate amenaja usor aici al cincilea dormitor al casei.

Demisolul ofera spatiu pentru un garaj dublu, o spalatorie si o camera de depozitare. Tot acest spatiu, de peste o suta de metri, este folosit corect. Nu a ramas nimic la voia intamplarii.
Un lucru important, pe care proprietarii au dorit sa il sublinieze este modul in care s-a executat structura casei. Exista un jurnal documentat cu fotografii din timpul lucrarii, insa totusi au tinut sa ma faca sa inteleg ca aceasta casa a fost construita pentru familia lor si nu exista niciun fel de concesie in alegerea materialelor si a solutiilor folosite.

Chiar au locuit aici mai mult de zece ani, totul a fost exact asa cum si-au dorit si acum pot considera ca acest proiect este o reusita. Totusi viata impune cateodata schimbari majore in cariera si o data cu asta relocari obligatorii.

Sunt multe lucruri frumoase, pe care le ofera vila, fiecare isi poate alege cate ceva din tot intregul. Mie mi-au placut terasele de la etaj 2. Sunt doua, pe nord respectiv pe sud… foarte mari, faci usor o petrecere in cea mare, iar cea din fata este exact cat ti-ar trebui, pentru a consuma o seara de vara jucand carti cu prietenii sau dimineata la cafea, ori un sprit, cand simti nevoia. De aici se vede si Dunarea, mai ales in momentele in care vegetatia nu e atat de prezenta.

Bun, dar mai sunt aspecte foarte interesante, de exemplu fatada casei. Ei spuneau ca ar fi frumos sa venim cu un albond sa imbracam o parte din fatada, eu zic ca e foarte bine asa cum e, dar ok, intotdeauna e loc de mai bine.

Nu v-am povestit nimic despre gradina. Nu e mare, dar e destul cat sa muncesti toata ziua si toate după amiezile, daca iti place. Veti gasi aici lucruri practice, cum ar fi un gratar un set de mobilier de gradina, dar si flori frumoase si vegetatie ingrijita. Nu e o casa cu gradina, e mai degraba o vila de oras, care are si o curte mica.

Hai sa zicem si cateva lucruri tehnice, pentru sotii interesati de aspecte serioase:
-Centrala are o putere 45 kw, cu vas de expansiune, alimentat de panourile pentru apa calda menajera, prezente in acest moment pe casa. Sistemul de drenaje e impecabil, canalizarea preia fara sincope toate apele meteorice, inclusiv din zona de intrare in garaj. Apropo, portile sunt actionate electric de la distanta, gardul de aluminiu, iar soclu din piatra naturala, asa cum ziceam, fatada arata excelent!

-Structura pe cadre, cu caramida porotherm, peste care s-a tencuit mai intai si apoi s-a aplicat un sistem de izolatie de foarte buna calitate. Usile sunt din lemn masiv realizate la comanda, la un producator foarte bun din Piatra Neamt.

Ar mai fi lucruri de spus, insa nu-mi mai permite spatiul si nici nu vreau sa va plictisesc peste masura. Sper sa ne vedem si sa va arat mai mult lucruri, la fata locului!

Numele meu este Florin Cogean si va multumim pentru ca accesati ofertele noastre.
Pentru alte detalii, va rugam sa ne contactati la telefon 0753315168
Agentia imobiliara FAMILIA

Vanzare vila deosebita in Galati, zona Faleza, oferta foarte rara

Contacteaza agent

Agent imobiliar
0753.315.168