Vanzare spatiu comercial sau de birouri in Galati, zona Port, pe faleza Dunarii, sup 104 mp str. Portului

Detalii oferta

Tipurile , tipurile de oferta Localitatile Zonele Pret €179.000,00 Suprafata (m.p.)104Nr. Camere3Nr. Bai2

Descriere proprietate

Vanzare spatiu comercial sau de birouri in Galati, zona Port, pe faleza Dunarii, sup 104 mp

Va prezentam aici un spatiu comercial cu suprafata de 104 mp, de vanzare in Galati, pe faleza Dunarii, in zona Port. Pentru cei care nu stiu, le spun ca este nevoie doar sa treceti strada si ajung pe faleza Dunarii.

Imobilul se poate identifica usor, intre frizerie si magazinul de biciclete.

Este un spatiu comercial original, nu este un apartament a carui destinatie a fost schimbata in timp. Este la parterul unui bloc din 1980 si beneficiaza de o extindere. Inaltimea in interior este de aproximativ 3 m.

In principiu este vorba despre un showroom, spatiu comercial de orice tip sau un birou al unei companii in care functioneaza cel putin 12 persoane simultan. Din calculele noastre, se lucra la aceasta capacitate, in conditiile in care una din camere poate fi considerata sala de conferinta si se lasa neocupata.

Asa cum arata schita, aveti aici un open space, doua grupuri sanitare, o zona de bucatarie, doua alte birouri total izolate. In cazul in care se doreste o compartimentare, veti putea obtine patru camere mari, la care se adauga spatiile de serviciu.

Zona ofera ceva ce nu prea gasesti usor in Galati si anume locuri de parcare. Se pot parca cu usurinta zece sau mai multe masini in acelasi timp in parcarea din fata, iar personalul care foloseste mijloacele de transport in comun, face doi pasi pana la statia de autobuz.

Va rugam sa solicitati la telefon, prin mesaj direct sau pe WhatsApp, un link de youtube unde se gaseste o descriere cu ceva mai multe fotografii.

Numele meu este Florin Cogean si va multumesc pentru ca ati citit anuntul agentiei noastre.
Pentru alte detalii va rugam sa ne contactati!
Telefon: 0753315168
Agentia imobiliara FAMILIA

Vanzare spatiu comercial sau de birouri in Galati, zona Port, pe faleza Dunarii, sup 104 mp

Gaseste acest imobil pe harta

Contacteaza agent

Agent imobiliar
0753.315.168