Vanzare penthouse in Galati, zona Faleza Faleza

Detalii oferta

Tipurile tipurile de oferta Localitatile Zonele Pret €185.000,00 valoarea cuprinde TVA Suprafata (m.p.)195.59Nr. Camere4Nr. Bai2

Descriere proprietate

Vanzare penthouse in Galati, zona Faleza

Vanzare penthouse in Galati, zona Faleza

Pe faleza Dunarii exista mai multe cladiri construite intre anii 2000-2008, insa cel mai bine facut bloc este cu siguranta P5. Acesta a fost construit de la zero de catre Vega 93, spre deosebire de celelalte proiecte, care au fost preluate de catre constructor cu fundatiile deja existente.
Acest bloc a fost gandit in sensul de a oferi spatii mai largi, camere mai inalte si finisaje la un nivel peste medie.
Apartamentul pe care vi-l prezint astazi este unul din cele cateva penthouse-uri existente in aceasta arie, orientat spre Dunare cu o terasa superba, camere largi, bucatarie independenta, doua dormitoare si un living foarte mare. Aceasta zona s-ar putea diviza cu usurinta, in sensul de a creea a patra camera, pot spune ca initial acesta era ideea, un apartament perfect cu patru camere, insa nu acestea sunt necesitatile actualului proprietar. Structura pe cadre ofera o flexibitate in ceeea ce priveste delimitarea incaperilor, lucru pe care il puteti folosi in avantajul dvs.
Ar trebui sa va spun ca sistemul de ventilatie este asigurat de o instalatie performanta si poate garanta un grad de confort termic foarte ridicat. Pe langa sistemul clasic de incalzire cu calorifere si centrala pe gaz, aeroterma este o solutie atat pe timp de vara dar si pentru sezonul rece.

Vanzare penthouse in Galati, zona Faleza
Propietatea ofera doua grupuri sanitare complet aranjate si prea putin folosite. Spun acest lucru, pentru ca stiu foarte bine ca aici nu s-a locuit constant, ci doar periodic. Acest penthouse a fost folosit ca si locuinta de protocol.
Pentru cei care iau in calcul o achizitie cu suportul un vehicol de creditare, le pot spune ca nu exista niciun impediment in acest sens si nici nu exista sarcini in cartea funciara, care ar putea intarzia sau impiedica achizitia.
Daca doriti sa cumparati pe firma, atunci va rog sa nu uitati ca acest pret cuprinde si TVA, valoare pe care o puteti deduce fara probleme. Acest lucru poate fi un avantaj decisiv pentru cei care inteleg si folosesc corect parghiile fiscale.
Este foarte usor sa spui intr-un anunt ca acesta este cel mai bun apartament din piata, pentru ca intotdeauna intervine un factor de relativitate, generat de obiectivismul celui care se gaseste pozitia de cumparator. Pot totusi sa va spun ca aveti aici o proprietate cu o valoare foarte mare, care este sigur o investitie buna pentru viitor. Spun acest lucru, pentru ca spatiu de construit pe Faleza Dunarii nu prea mai exista, iar cele existente nu ajung la acest nivel.
Daca mai doriti si alte detalii sau vreti sa vedeti proprietatea, va rugam sa ne contactati,
Florin Cogean
Agentia Imobiliara Familia
0753315168

 

Vanzare penthouse in Galati, zona Faleza

Gaseste acest imobil pe harta

Contacteaza agent

Agent imobiliar
0753.315.168

Leave Your thought on this post

Adresa ta de mail nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate *