Vanzare Penthouse in Galati Faleza calitate excelenta complet mobilat si utilat Faleza Dunarii

Detalii oferta

Tipurile tipurile de oferta Localitatile Zonele Pret €199.000,00

Descriere proprietate

Vanzare Penthouse in Galati Faleza calitate excelenta complet mobilat si utilat

Recomand aceasta proprietate, pentru ca reprezinta una dintre cele mai complete oferte din portofoliul nostru (din aceasta categorie bineînțeles), in Galati, zona Faleza Dunarii.
Apartamentul a fost cumparat direct de la dezvoltator in anul 2011, insa nu a fost folosit aproape deloc in ultimii ani. Adunat, s-a locuit acolo cateva luni. Se poate spune ca totul este nou, mobilierul este achizitionat in totalitate de la Rovere Mobili. Sunt piese frumoase si bine alese, care rezoneaza foarte bine cu spatiul. Actualul proprietar este arhitect, iar acest lucru se vede.
Apartamentul este mare, dar nu chiar enorm. Dispune de 130 mp, la care se adauga doua balcoane (din care unul inchis si celalat deschis), cu o suprafata cumulata de 6 mp. In total 136 mp, un living frumos cu bucatarie deschisa, trei dormitoare si doua grupuri sanitare.
Exista dormitor matrimonial cu acces la un grup sanitar propriu, de dimensiuni generoase. Pot spune ca si al doilea grup sanitar este destul de mare.
Apartamentul este dispus pe trei puncte cardinale, living-ul si dormitorul matrimonial au expunere pe Faleza Dunarii (Sud), iar celelate doua dormitoare pe Vest, respectiv pe Nord.
Sunt doua apartamente pe nivel, blocul are lift, nu este utlimul nivel. Peste apartament, mai exista mansarda, care, momentan, nu este amenajata.
In pretul ofertei este inclus si un loc de parcare la subsolul cladirii si o boxa pentru depozitare. Daca nu doriti acest loc de parcare din garaj, se poate vinde si separat. Pretul garajului este 10.000euro.

Pentru alte detalii, va rog sa ne contactati:
Florin Cogean,
Agentia Imobiliara Familia
tel: 0753315168

Vanzare Penthouse in Galati Faleza calitate excelenta complet mobilat si utilat

Gaseste acest imobil pe harta

Contacteaza agent

Agent imobiliar
0753.315.168

Oferte similare