Vanzare penthouse 3 camere in Galati, Faleza, blocurile Vega, panorama spre Dunare Faleza

Detalii oferta

Tipurile tipurile de oferta Localitatile Zonele Pret €132.000,00 Suprafata (m.p.)88Nr. Camere3Nr. Bai2

Descriere proprietate

Vanzare penthouse 3 camere in Galati, Faleza, blocurile Vega, panorama spre Dunare

Agentia Imobiliara Familia va propune spre vanzare o proprietate deosebita situata in Galati, pe Faleza Dunarii, la ultimul etaj in blocurile construite de Vega in 2007, cu o panorama frumoasa spre Dunare si Faleza.
Proprietarul a renovat complet apartamentul cu materiale de caliatate superioara, centrala termica este noua, aerul conditionat este din gama de top, usile interioare o sa va atraga atentia, tamplaria exterioara este din PVC cu trei randuri de sticla, izolatie exterioara cu polistiren grafitat, instalatia electrica refacuta de la inceput si aranjata pentru un comfort superior si multe finisaje de actualitate care va vor convinge sa va ganditi serios la aceast apartament compus din 3 camere decomandate cu o suprafata de 88 mp. Nu este foarte spatios dar pentru o familie este tot ce va trebuie.
Mentionez ca se vinde complet mobilat si utilat asa cum il vedeti in fotografii, mobila fiind in stilul vintage, cei care apreciaza stilul stiu ca pretul ei a fost destul de ridicat, toate electrocasnicele si electronicele au fost alese pe masura, iar piesa de rezistenta a acestui apartament o constituie zona dining din living care este asezata cu vedere spre Dunare, unde puteti servi masa alaturi de preieteni bucurandu-va de intimitate.
Bineinteles ca o astfel de proprietate vine la pachet si cu un loc de parcare privata, prevazuta cu bariera si camere de filmat; destul de important acest aspect dupa parerea mea.
Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati, va stam la dispozitie,
Cu respect,
Ionut Ganea
0771 390 353
Agentia Imobiliara Familia

Vanzare penthouse 3 camere in Galati, Faleza, blocurile Vega, panorama spre Dunare

Gaseste acest imobil pe harta

Contacteaza agent

Agent imobiliar
0745.575.306‬