Vanzare cladire de birouri in Galati centrul orasului 1000 mp str. Brailei nr 20A

Detalii oferta

Tipurile , tipurile de oferta , Localitatile Zonele Pret 1.000.000 Suprafata (m.p.)1000Nr. Camere5+Nr. Bai5

Descriere proprietate

Vanzare cladire de birouri in Galati, in centrul orasului, sup utila 1000 mp

Va prezentam oferta de vanzare a unei cladiri de birouri D+P+3E, situata in centrul orasului Galati, strada Brailei nr. 20A, vizavi de Potcoava De Aur.

Sunt in total aproximativ de 1.000 mp din care demisol multifunctional, care poate folosit ca si arhiva, birouri sau alta intrebuintare, la parter poate functiona o institutie bancara sau ceva care sa necesite vitrina stradala, in etajul 1 si 2 au functionat companii de asigurari, insa absolut orice activitate este bine venita.

Etajul 3 are in componenta doua apartamente de locuit, unul cu patru camere si celalalt cu o camera. Ambele zone pot fi convertite pentru suprafata de birouri.

Amprenta la sol este putin peste 200 mp. Structura este din beton, construita in anii 2005 -2006.

In prezent nu sunt contracte dezvoltate pe perioade foarte lungi, care sa afecteze cumva posibilitatea de a folosi spatiul, asa cum isi vor dori noii proprietari. Exista in prezent, operatori economici care folosesc proprietatea, insa contractele permit o reziliere intr-un timp prezonabil.

Aceasta proprietate poate raspunde necesitatilor unei clinici medicale sau a unei afaceri mai mari, gradinite sau alt tip de institutie de invatamant, etc.

Proprietarii iau in calcul si o inchiriere pe termen lung, daca cei care vor veni ofera garantii serioase, pentru afaceri pe termen lung. Putem discuta orice fel de actiuni, pe care le aveti in vedere.

Numele meu este Florin Cogean, va multumim pentru ca accesati ofertele noastre, pentru alte detalii, va rugam sa ne contactati:
0753315168
Agentia imobiliara FAMILIA

Vanzare cladire de birouri in Galati, in centrul orasului, sup utila 1000 mp

Contacteaza agent

Agent imobiliar
0753.315.168