Vanzare casa frumoasa la Odaia Manolache, Jud. Galati, 200 mp, 5 camere, curte mare Odaia Manolachi

Detalii oferta

Tipurile tipurile de oferta Localitatile Pret €107.000,00 Nr. Camere5+Nr. Bai3

Descriere proprietate

Vanzare casa frumoasa la Odaia Manolache, Jud. Galati, 200 mp, 5 camere, curte mare

Va prezentam oferta de vanzare a unei case mari si frumoase cu 5 camere situata in Com. Odaia Manolache, Jud. Galati.
Cumva, toti gandim, ca la un moment dat, vom cumpara o casa langa oras sau ne vom face una singuri, undeva unde vom gasi putina liniste, o bucata mai mica sau mai mare de teren, dar sa si putem pastra conditiile de trai civilizat, care sunt atasate de oras, in general. Ma gandesc la gaze, in primul rand, apa de retea, energie electrica intr-o stare decenta, internet si canalizare, daca se poate.

Cam despre asa ceva vreau sa va povestesc in anuntul meu. Va vorbesc despre o casa frumoasa, in spatele padurii Garboavele, cu un teren de 1000 de metri patrati, in care aveti deja 50 de pomi fructiferi maturi, putina vita de vie de cea mai buna calitate, un solar pus la punct, fantana proprie deservita de un vas de expansiune pentru irigatii si alte chesitii, pe care le veti vedea la fata locului.

Casa a fost construita in etape. Fundatia a fost inceputa in 2011, in 2016 a fost finalizat parterul, ca mai apoi in 2018 sa fie finalizata in totalitate. Planul initial era ca fiica proprietarilor sa locuiasca aici, insa lucrurile au evoluat in alte directii si la acest moment este clar, ca nu va mai fi nevoie de aceasta proprietate, deoarece fata s-a stabilit undeva in afara tarii. Ei intentioneaza sa vanda vila, exact asa cum apare in fotografii, cu tot cu mobila si alte chestii de pe langa casa.

Amprenta la sol este de 110 mp, iar suprafata utila este undeva pe la 180 mp, patru dormitoare, un living enorm, doua bucatarii, doua balcoane, doua bai, o alta anexa in curte cu o bucatarie de vara si o magazie. La parter avem un living de 70 mp dar si un dormitor, pe langa una din bucatarii, grup sanitar si o  camera tehnica. A doua bucatarie se gaseste in gradina, unde mai exista si al cincilea dormitor. Puteti considera acest spatiu, ca fiind o garsoniera independenta de casa, langa care se gaseste si un grup sanitar.

As mai ramane putin la curte. Este greu sa cumperi un teren gol, pe care sa il transformi intr-o gradina. Daca o iei de la zero, vor trece multi ani pana cand vei reusi sa spui ca ai ceva frumos. Mai mult decat atat, este nevoie de investitii serioase, pentru a da un sens fiecarui centimetru din acesti o mie de metri patrati. Aici, multe din lucrurile acestea sunt deja facute: solarul este complet finalizat si functional, gardul este gata in totalitate, aleile betonate sunt deja turnate, toti copacii sunt la maturitate, la fel si butucii de vie si trandafirii.

Alte date tehnice despre proprietate:
Satul nu beneficiaza de un sistem centralizat de canalizare, insa aici aveti o fosa de dimensiuni foarte mari, aproape 36 mc, formata din doua camere. Ca si idee de marime si functionalitate, va pot spune ca s-a locuit aici aproape zece ani si nu este inca plina, ci abia e la jumatate. Probabil ca intr-un regim de folosire mai intens, va fi nevoie de o golire o data la doi sau poate trei ani.

Casa este construita din BCA, izolata cu polistiren de 10 cm
Fantana este forata la 50 m, o adancime mai mult decat optima, care garanteaza o apa de caitate buna si un debit excelent, indiferent de seceta sau alte conditii. De aici se alimeanteaza casa, cu toate ca exista si apa de retea, aceasta este folosita ca si backup.
Sunt trei fronturi stradale, nu se pune problema de deschiderea la strada … este destula.

Va rugam sa solicitati alte amanunte, care v-ar putea ajuta in formarea unei imagini mai bune.
Recomandam cu placere aceasta proprietate, in primul rand pentru ca are un punct foarte tare – este o casa completa, destul de mare si incapatoare, relativ noua, care ofera un decor frumos si functional, nu o parcela de teren gol, pe care il gasesc frecvent la casele pe care le mai vizitez.

Numele meu este Florin Cogean si va multumesc ca ati citit anuntul agentiei noastre.
Pentru alte detalii va rugam sa ne contactati!
Tel: 0753315168
Agentia imobiliara FAMILIA

Vanzare casa frumoasa la Odaia Manolache, Jud. Galati, 200 mp, 5 camere, curte mare

Contacteaza agent

Agent imobiliar
0753.315.168

Oferte similare