Vanzare apartament cu 4 camere in Galati, Piata Centrala, sup. 101mp Piata Centrala, strada Traian

Detalii oferta

Tipurile tipurile de oferta Localitatile Zonele Pret €75.000,00 Suprafata (m.p.)95Nr. Camere4Nr. Bai2

Descriere proprietate

Vanzare apartament cu 4 camere in Galati, Piata Centrala, sup. 101mp

Vanzare apartament cu 4 camere in Galati, Piata Centrala, sup. 101mp

Agentia Imobiliara Familia va propune spre vanzare un apartament cu 4 camere decomandat situat in Galati, cartier Piata Centrala, zona Baia Comunala, stradal, situat la etajul 6 intr-un imobil cu 6 nivele construit in 1992, cu o suprfata utila de 95 mp si o suprafata totala de 101 mp, pozitionat pe sud-est.
Apartamentul este dotat cu centrala termica, aer conditionat, hidroizolatia a fost realizata prin asociatie acum 4-5 ani si nu sunt probleme vizibile, ferestrele sunt din PVC, usile interioare au fost schimbate si sunt din lemn de stejar, interiorul este renovat dar nu de actualitate asa cum se poate observa din fotografii, imobilul beneficiaza de lift.
Recomand aceasta proprietate pentru cei interesati de un apartament cu 4 camere cu o bucatarie spatioasa si o suprafata utila mai mare, iar daca faceti un rapot de pret pe metru patrat o sa observati ca ar iesi undeva la 790euro\mp din suprafata utila.
Ca si zona este pozitionat pe strada Traian, deci aveti acces rapid la mijloc de transport, piata, scoli, gradinite, facultati, parc, etc. si puteti ajunge oriunde in centru in mai putin de 4-5minute cu masina.
Se vinde semimobilat iar pentru piesele de mobilier care raman se va discuta la vizionare.
Se poate accesa orice tip de credit bancar, nu va faceti probleme in legatura cu evaluarea pentru ca suprafata este generoasa, iar din punct de vedere juridic nu sunt probleme.
Pentru mai multe detalii va rog sa ma contactati
Ionut Ganea
0744 662 064
Agentia Imobiliara Familia

Vanzare apartament cu 4 camere in Galati, Piata Centrala, sup. 101mp

Gaseste acest imobil pe harta

Contacteaza agent

Agent imobiliar
0745.575.306‬

Oferte similare