Vanzare apartament 4 camere Galati Centru bloc Miorita 135 mp Galati, Centru

Detalii oferta

Tipurile tipurile de oferta Localitatile Zonele Pret €150.000,00

Descriere proprietate

Vanzare apartament 4 camere Galati Centru bloc Miorita 135 mp

Va prezint o proprietate frumoasa, situata in Galati, intr-un bloc contruit de Vega in anul 2006 (bloc Miorita, Str Domneasca). Constructia dateaza din 2006 si are cinci nivele, dotat cu lift si acoperis.

Apartamenul are 3 camere si o compartimentare frumoasa, provinde din 4 camere. S-a optat pentru un living foarte mare, unindu-se doua camere alaturate. La nevoie, puteti reveni la situatia initiala, practic este foarte usor de montat doi pereti si o usa.

Este putin mai atipic decat restul locuintelor, prin forma sa putin mai interesanta, iar dimensiunile sunt mult mai mari decat ceea ce putem gasi in mod curent, in piata imobiliara. In acte sunt 135mp, insa in realitate este putin mai mult, despre acest lucru vom discuta la fata locului.

Proprietarii folosesc doua spatii de serviciu, cum ar fi o camera la intrarea in bloc si inca o anticamera la nivel, unde va puteti depozita diferite lucruri.
Blocul dispune si de o parcare privata, unde fiecare apartament are cate un loc de parcare.

Recomandam cu placere aceasta optiune, pentru ca pretul este echilibrat, cam la fel cu a apartamentelor dinainte de 1977, daca e sa consideram metrul patrat, un punct de plecare. Apoi stim cu totii ca este foarte greu de gasit un apartament mai mare in Centru, construit in coace, in ultimii douazeci de ani.

Numele meu este Florin Cogean si va multumesc pentru ca ati citit anuntul agentiei noastre.
Pentru alte detalii va rugam sa ne contactati!
Telefon: 0753315168
Agentia imobiliara FAMILIA

Vanzare apartament 4 camere Galati Centru bloc Miorita 135 mp

Gaseste acest imobil pe harta

Contacteaza agent

Agent imobiliar
0753.315.168

Oferte similare