Vanzare apartament cu 3 camere, zona Ireg, etaj 3/4, „la cheie” IREG

Detalii oferta

Tipurile tipurile de oferta Localitatile Zonele Pret €76.000,00 Suprafata (m.p.)74Nr. Camere3Nr. Bai1

Descriere proprietate

Vanzare apartament cu 3 camere, zona Ireg, etaj 3/4, „la cheie”

Agentia Imobiliara Familia va prezinta oferta de vanzare a unui apartament decomandat cu 3 camere aflat in imediata apropierea a intersectiei strazilor Anghel Saligny cu Siderurgistilor, langa Raiffeisen Bank.
Proprietatea se afla la etajul 3 al unui bloc construit in anul 1988 cu regim de inaltime P+4, scara prevazuta cu interfon si oameni de calitate, intrarea se face prin interiorul blocurilor de altfel unde se afla si spatiu verde destul de ingrijit.
Apartamentul a fost renovat acum 5 ani de la placa pentru a valorifica spatiul de 73 mp dupa bunul plac. In el au fost facute investitii majore pentru acel moment, nefacandu-se rabat de la calitate.
Centrala termica in condensare cu instalatie de apa trasa prin sapa, izolatie exterioara cu polistiren extrudat de 15 cm, geamuri cu tamplarie PVC marca Rehau cu 5 camere, usile de la interior marca Porta Doors, finisaje interioare moderne, instalatia electrica schimbata , instalatie de filtrare a apei montata in bucatarie, prizele tv si internet sunt in perete, 3 aparate de aer conditionat, serviciu sanitar este prevazut cu geam, usa metalica la intrare si alte imbunatairi pe care le puteti observa la fata locului.

Proprietatea se poate preda in mare pare asa cum este prezentata in fotografii, mai putin lucrurile personale.
Se accepta si credit.

Pentru mai multe informatii va rugam sa contactati :
Agentia Imobiliara Familia

Ganea Iulian
0771390353

Vanzare apartament cu 3 camere, zona Ireg, etaj 3/4, „la cheie”

Gaseste acest imobil pe harta

Contacteaza agent

Oferte similare