Vanzare apartament 4 camere Galati Micro 21 cu vedere la Dunare 100mp Micro 21

Detalii oferta

Tipurile tipurile de oferta Localitatile Zonele Pret discutabil €82.000,00

Descriere proprietate

Vanzare apartament 4 camere Galati Micro 21 cu vedere la Dunare 100mp

Va prezint apartamentul ideal de patru camere. Foarte bine amenajat, complet din toate punctele de vedere, intr-un bloc construit in 1990 situat in Galati, Micro 21, langa Turnul de Televiziune si Liceul Sportiv, la etajul 3 al unui bloc cu 8 niveluri.
O sa va placa foarte mult proprietatea, primiti o panorama superba catre oras dar si catre Dunare. In mare, sunt cam o suta de metri patrati. Din acest motiv pretul creste, insa nu depaseste valoarea psihologica de 1000 euro/mp, nici nu ajungem acolo.
Sunt multe apartamente cu patru camere in Galati care trec de aceasta suma, insa pretul total de tranzactionare este mai mic, datorita dimensiunilor mai reduse.
Multa lume considera ca un apartament trebuie sa te faca sa te simti bine inca din primul moment in care il vizitezi, pot sa va spun ca am simtit acest lucru. Recunosc sunt influentat si de calitatea proprietarilor, oameni cu care ti-e mai mare dragul sa lucrezi.
N-as putea spune ca acesta proprietate ofera tot ce se poate, inca ar mai fi lucruri care se pot face, dar chestiunile de infrastructura sunt foarte bine puse la punct.
Centrala termica exista, tamplaria interiora, dar si ferestrele sunt de calitate foarte buna si nu necesita niciun fel de interventie, izolatia exterioara este facuta. Daca ar fi sa cumparati astazi, nu este nevoie de prea mult pentru a creea un camin primitor. Mobilierul de bucatarie ramane si nu numai. In masura in care sunt si alte lucruri care ati dori sa ramana, putem discuta punctual la momentul preluarii proprietatii.
Ca si bonus, va pot spune ca blocul dispune de uscator pe fiecare nivel, unde aveti acces aproape exclusiv. Este usor sa il folositi pentru uscat haine sau pentru depozitare, dar fiind ca este exact langa apartament.
Veti prelua si o boxa la subsol, destul de mare de altfel.
Pentru cei care nu cunosc zona, va pot spune ca locatia este excelenta, langa bloc aveti un parc amenajat foarte bine, Kaufland, Lidl, McDonalds, scoli, gradinite foarte bune, etc. In fata si in spatele blocului sunt destule locuri de parcare, accesul catre Faleza sau centrul orasului este foarte bun.

Pentru alte detalii, va rog sa ne contactati:
Florin Cogean,
Agentia Imobiliara Familia
tel: 0753315168

Vanzare apartament 4 camere Galati Micro 21 cu vedere la Dunare 100mp

Gaseste acest imobil pe harta

Contacteaza agent

Agent imobiliar
0753.315.168

Oferte similare