Vanzare apartament 4 camere Galati Micro 18 mobilat utilat Micro 18, la jumatatea distantei dintre Spitalul judetean si Dunarea Mall

Detalii oferta

Tipurile tipurile de oferta Localitatile Zonele Pret €65.000,00 usor discutabil Suprafata (m.p.)92Nr. Camere4Nr. Bai2

Descriere proprietate

Vanzare apartament 4 camere Galati Micro 18 mobilat utilat

Acest apartament a fost complet reamenajat anul trecut. S-au schimbat toate instalatiile si s-a reconstruit totul de la placa. Bugetul de investitii a fost de 20.000 euro.
Proprietatea se afla in Galati, Micro 18, la etajul 11/11, la jumatatea distantei dintre Dunarea Mall si Spitalul Judetean.
Suprafata totala este de 92 mp, in care sunt incluse balcoanele.
Oferta cuprinde toate obiectele de mobilier, mai putin una din camerele copiilor. Bucataria ramane mobilata si echipata.
Apartamentul este foarte bine facut, cu finisaje foarte moderne. Nu veti mai avea nevoie de niciun fel de interventii, dupa cumparare.
Nu sunt probleme de niciun fel cu hidroizoalatia, dar fiind faptul ca a fost o chestiune prioritara inante de a incepe orice operatiune de amenajare.
Va mai pot spune ca centrala este noua, ferestrele sunt de tip Salamander, usile excelente, cele doua grupuri sanitare nu au niciun cusur, bucataria mare cu acces la balcon.
Apartamentul este orientat catre sud si ofera o panorama adevarata.
Recomandarea noastra este sa luati in calcul aceasta proprietate. Este mai greu de acceptat etajul 11, insa daca acesta nu este neaparat un lucru peste care nu puteti trece, va garantez ca veti cumpara un apartament excelent, la un raport calitate/pret imbatabil.
Toate actele sunt la zi, puteti folosi orice fel de vehicul de finantare.

Pentru alte detalii va rugam sa ne contactati:
Florin Cogean
0753315168
Agentia Imobiliara Familia.

Vanzare apartament 4 camere Galati Micro 18 mobilat utilat

Gaseste acest imobil pe harta

Contacteaza agent

Agent imobiliar
0753.315.168