Vanzare apartament 3 camere proprietate deosebita Strada Domneasca

Detalii oferta

Tipurile tipurile de oferta Localitatile Zonele Pret €130.000,00 Suprafata (m.p.)100Nr. Camere3Nr. Bai1

Descriere proprietate

Vanzare apartament 3 camere proprietate deosebita

Avem in acest anunt o proprietate ceva mai deosebita. Spun asta pentru ca nu este doar un apartament standard intr-un bloc clasic, ci unul intr-o cladire istorica, construita la inceputul secolului trecut, de catre unul dintre cei mai mari industriasi, pe care i-a avut acest oras, de-a lungul timpului.

Nu fugiti asa repede caci nu e vreo casa gata sa se darame.  Este o cladire cat se poate de respectabila solida si serioasa. A fost folosita de catre statul Roman timp de cateva decenii, dupa confiscarea din anii 1950. Mereu a fost mentinuta intr-o stare foarte buna, asa a si fost vanduta de catre ultimul proprietar, in speta Arcelor Mittal, in urma cu cativa ani.

Cumparatorul a actualizat absolut toate aspectele proprietatii. Interioarele au fost regandite, curtea are acum un aspect modern si placut, totul sclipeste. Instalatiile sunt de calitatea intai, acoperisul a fost schimbat, etc.

Sunt cam zece proprietati in aceasta vila. (Hai sa-i spunem vila, cu toate ca dimensiunile te fac sa te gandesti la un alt nume, insa daca i-am spune bloc, nu i-am face cinste.) Din aceste apartamente unul este de vanzare. Poate fi acesta pe care il aveti in imagini, cu trei camere sau poate fi altul cu doua.

Se doreste vanzarea a unui singur apartament, iar restul se inchiriaza foarte bine. Noi administram aceasta proprietate si va pot asigura ca se dau repede. Avem aici notari, doctori, expati, etc. Deci veti avea vecini de cea mai buna calitate.

Putem colabora si dupa vanzare, nu e nicio problema sa gasim un viitor chirias. Preturile practicate pentru trei camere sunt de 700e, iar pentru doua camere 500-550e.

Fiecare proprietate dispune de un loc de parcare in curte, in pretul afisat este inclus si acest lucru.

Zona este foarte buna, in Centru pe str. Domneasca, aproape de Gradina Publica, la doi pasi de Facultatea de Mecanica, Catedrala Ortodoxa, Biserica Catolica, Politia Municipala, etc. In apropiere aveti tot ce aveti nevoie, nu va faceti griji caci veti iubi locatia.

Recomandat aceasta proprietate, pentru ca este ceva foarte frumos, ce nu mai gasesti a doua oara in Galati.

Vanzare apartament 3 camere proprietate deosebita

Gaseste acest imobil pe harta

Contacteaza agent

Agent imobiliar
0736.730.206