Vanzare Apartament 3 camere etaj 3 zona PORT Port

Detalii oferta

Tipurile tipurile de oferta Localitatile Zonele Pret €72.999,00 Suprafata (m.p.)76Nr. Camere3Nr. Bai2

Descriere proprietate

Vanzare Apartament 3 camere etaj 3 zona PORT

Agentia imobiliara Familia, va propune spre vanzare si in exclusivitate un apartament in Galati, zona Port.

Apartamentul pe care vi-l supunem atentiei se afla la etajul 3, are 3 camere si o suprafata desfasurata mai mult decat generoasa si anume 76 mp. Imobilul beneficiaza de tamplarie exterioara schimbata integral, izolatie exterioara, centrala termica pe gaz, aer conditionat, iar in momentul vanzarii, va fi in mare parte mobilat, mobila fiind de actualitate.

Dupa cum se poate vedea in poze, apartamentul dispune de 2 grupuri sanitare, lucru ce poate reprezenta un plus, un balcon destul de spatios cu iesire directa si din living si din bucatarie, iar la unul dintre dormitoare avem un logie, care ne mareste suprafata utila a dormitorului.

Zona in care se afla acest apartament, este una usor accesibila, fiind in imediata apropiere a falezei, iar in proximitate gasim tot ce este necesar pentru nevoile cotidiene.

Oricat as incerca sa va descriu eu apartamentul si cat de explicite ar fi fotografiile atasate, cea mai buna imagine o puteti avea la fata locului, iar pentru asta va recomand o vizionare.

Pentru mai multe detalii si vizionari, va stau la dispozitie telefonic.

Marian Alexa,

0775172232

Agentia Imobiliara Familia

Vanzare Apartament 3 camere etaj 3 zona PORT

Gaseste acest imobil pe harta

Contacteaza agent