Vanzare apartament 3 camere decomandate zona Piata Centrala Piata Centrala

Detalii oferta

Tipurile tipurile de oferta Localitatile Zonele Pret €65.000,00 Suprafata (m.p.)65Nr. Camere3Nr. Bai1

Descriere proprietate

Vanzare apartament 3 camere decomandate zona Piata Centrala

Daca sunteti o fire artistica care rezoneaza cu ideea de frumos, atunci acest apartament cu o vedere panoramica asupra centrului istoric al orasului, cu casele sale emblematice si turle de biserici, pana departe, spre Dunarea strajuita de muntii Macinului, este inspiratia dumneavoastra la cafeaua de dimineata.

Agentia Imobiliara Familia va propune spre cumparare, in exclusivitate, un apartament spatios, cu 3 camere decomandate, situat in Galati, zona Piata Centrala, la etajul 4 din 4 al unui bloc construit in 1976.

Amplasat in apropierea bulevardului Traian, imobilul are balconul, in care accesul se face din sufragerie, inchis cu tamplarie din termopan si baia, refacuta, cu fereastra pentru aerisire.

La doar 5 minute de mers pe jos pana la Faleza Dunarii, situat in inima orasului, in centrul sau istoric, amplasat spre sud-est, insorit si calduros, bine intretinut, cu o pozitie excelenta, apartamentul pe care vi-l supunem atentiei are o suprafata totala de 65 mp din care balconul 4,5 mp.

Imobilul are urmatoarele dotari: hidroizolatie refacuta, in perfecta stare, centrala termica pe gaz, termoizolatie exterioara cu polistiren extrudat, tamplarie din termopan, aer conditionat, un dressing mare pe hol, usi interioare noi, gresie, faianta, parchet.

Fiind in apropierea Pietei Centrale, in proximitate gasim tot ce este necesar pentru nevoile cotidiene: magazine, banci, farmacii, parcuri, mijloace de transport in comun. Parcarea in spatele blocului si pe stradutele adiacente este facila iar in zona aveti, deasemenea, unele dintre cele mai bine cotate gradinite, scoli, licee si facultatile din oras, prin urmare amplasarea proprietatii beneficiaza de toate atuurile.

La numai cateva minute de mers pe jos pana la Faleza Dunarii, Gradina Publica, Teatrul Dramatic, Parcul Eminescu cu restaurantele si atractiile lui, batrana strada Domneasca, vesnic tanara, care ne invaluie in parfumul teilor, intr-o plimbare pe langa cladirile istorice ale orasului – obiective demne de luat in seama -, pozitionarea ultracentrala recomanda acest apartament ca pe o buna o investitie imobiliara, casa visurilor dumneavoastra sau pentru o eventuala inchiriere ulterioara.

Apartamentul se vinde utilat semimobilat, asa cum este prezentat in fotografii.

Apartamentul se poate cumpara si prin credit imobiliar.

 

Pret: 65 000 euro negociabil

 

Pentru alte detalii, va rugam sa ne contactati,

Valentina Vevera

Agentia Imobiliara Familia

0746716535

Vanzare apartament 3 camere decomandate zona Piata Centrala

 

 

Contacteaza agent

Agent imobiliar
0746.716.535