Teren cu proiect duplex intrari diferite Mazepa Smardan Columb BR3 Mazepa in spate la BR3

Detalii oferta

Tipurile tipurile de oferta Localitatile Zonele Pret €120.000,00

Descriere proprietate

Teren 750mp, cu proiect duplex intrari diferite Mazepa Smardan Columb BR3

Va propun un teren ideal pentru constructia a doua case spate in spate, in zona Mazepa in spate la BR-uri.

Prima va avea deschidere spre str. Cristofor Columb, cu 11ml deschidere, dar care se deschide mai mult pe masura ce inaintam in teren. Cea de-a doua are intrarea prin str. Smardan, in spatele blocurilor BR3 din Mazepa.

In schitele alaturate puteti observa mai clar planurile proprietatii, insa daca aveti nevoie de date, putem discuta punctual.

Nu este nevoie sa pastrati proiectul in forma actuala, insa este o idee foarte buna pentru doi prieteni sau o familie mai numeroasa, care doresc sa construiasca ceva impreuna. In principiu, vilele sunt toatal independente, chiar daca exista un perete comun. Acest mod de a cosntrui reduce costurile de construire cu pana la 20%.

Puteti gandi alta constructie, doua case distincte, una singura, etc. Ce va pot spune este ca aici s-au consumat destul de multe resurse si timp, pentru a aduce acest proiect foarte aproape de autorizatia de construire. Momentan va pot spune ca s-a obtinut abrobarea planului urbanistic de detaliu, urmand ca pana la 1 Septembrie sa se obtina toate actele necesare inceperii lucrarilor.

Momentan nu exista o alta casa pe acest teren. Sunt doua garaje care au fost prevazute in documentatie, pentru demolare.

Pentru alte detalii, va rog sa ne contactati:

Florin Cogean,

Agentia Imobiliara Familia

tel: 0753315168

Teren cu proiect duplex intrari diferite Mazepa Smardan Columb BR3

Gaseste acest imobil pe harta

Contacteaza agent

Agent imobiliar
0753.315.168