Spatiu birouri/productie sau cofetarie cu vad format Dragos Rosu Tiglina 2, str. Constructorilor

Detalii oferta

Tipurile tipurile de oferta Localitatile Zonele Pret €240.000,00 Suprafata (m.p.)307Nr. Camere5+Nr. Bai4

Descriere proprietate

Spatiu birouri/productie sau cofetarie cu vad format Dragos Rosu

Aceasta cladire listata la vanzare poate fi privita ca o proprietate imobiliara, dar mai ales ca si punct de plecare intr-o afacere. Cofetaria Dragos Rosu are un nume foarte bun in Galati si poate aduce un element de notorietate si incredere, in masura in care se doreste continuarea acestui business.
Eu as lua in calcul acest avantaj, mai ales pentru a avea un inceput bun, o garantie pentru cerere de produs.

De asemenea, se poate obtine usor finantare europeana pentru un start-up, in aceasta zona de servicii. Exista foarte multe vehicule de finantare, care fac aceste lucruri posibile.

In afara de cladire si utilitati, proprietatea dispune de foarte multe utilaje de profil. Inteleg ca se pot reporni activitatea, exclusiv cu ceea ce gasiti pe proprietate.

Cladirea poate foarte usor sa serveasca si altor destinatii, cum ar fi cabinete medicale, spatii de birouri, banci, companii de asigurari, etc. Locatia este foarte buna, in zona Tiglina II, la doi pasi de Politia Judeteana. Cautati in detaliile anuntului si va puteti edifica rapid.

Suprafata totala este de 307 mp, simetric aproximativ 153 mp pe fiecare din cele doua nivele. Terenul (175mp) este de sub aceasta cladire este in mare parte proprietate, dar exista si 42.55mp concesionat de la Primaria Galati.
Regim inaltime Parter + Etaj = 8 m

Utilitatile exista si cam toate au backup, pentru a garanta un flux continuu in productie. Doua centrale termice pe gaze, asezate in serie, curent trifazic, apa de la reteaua orasului.

Consideram un foarte mare avantaj numarul mare de locuri de parcare, de care dispune zona.
Este foarte greu de gasit un alt spatiu care sa beneficieze de atat de multe avantaje. Parcarea noua de langa Complexul Dorna (asa se numeste aria in speta), poate primi cateva zeci de autovehicole in timpul zilei.

Numele meu este Florin Cogean si va multumesc pentru ca ati citit anuntul agentiei noastre.
Pentru alte detalii,
Va rugam sa ne contactati!
Tel: 0753315168

Spatiu birouri/productie sau cofetarie cu vad format Dragos Rosu

Contacteaza agent

Agent imobiliar
0753.315.168