O casa pentru o familie mare, la Costi Sat Costi

Detalii oferta

Tipurile tipurile de oferta Localitatile Pret €150.000,00 Suprafata (m.p.)200Nr. Camere4Nr. Bai3

Descriere proprietate

O casa pentru o familie mare, la Costi

Proprietatea pe care v-o prezentam astazi, nu are pretentia de lux sau extravagant. Aici este despre alta filozofie. E vorba despre familie, cum faci ceva frumos pentru ai tai, o casa calda, intr-o zona linistita, unde speri sa ai timp sa-ti creezi amintiri frumoase, impreuna cu ai tai. Se poate face o casa foarte buna, intr-un pret rezonabil, daca o pui undeva unde terenul nu costa 100.000e.

Eu cred ca actualii proprietari au reusit sa faca ceva frumos aici, insa dvs. va trebui sa veniti cu propria viziune si sa finalizati lucrurile asa cum v-ar placea. Acest proiect va fi finalizat doar impreuna cu cel care il va folosi. In prezent, tot ce s-a putut face, s-a cam facut. De aici raman doar finisajele, care ar fi normal sa fie alese de catre noii beneficiari. E momentul sa va ganditi la un proiect de design interior, pe care sa il puneti in aplicare…

Vila ofera o suprafata la sol de aproximativ 130mp, si o suprafata utila de mai mult de 200mp. Sunt 4 camere de dormit, din care trei la etaj si una la parter. Mai exista un living, bucatarie cu camara, trei grupuri sanitare, doua sunt la etaj si una la parter. Camerele de sus au acces la terase, cea de jos poate fi folosita ca si birou.

Proiectul este foarte frumos si are personalitate, nu cred ca sunt multe case care pot spune ca ies din tipar, asa cum aceasta o face. Mie mi-a placut foarte mult livingul inalt, cu acel calcan, care poate avea o gramada de intrebuintari. Eu l-as impodobi cu fotografii ale familiei, dar ar putea fi placat cu piatra sau mai misto, cu niste solutii moderne din lemn, care sa se lege de culoarea venghe din balustrada terasei interioare… sau poate aveti alte idei!

O alta chestie deosebita, este terasa din spatele casei. Faptul ca este atat de mare (40mp), poate fi zona cea mai folosita a casei, locul unde se ia masa Duminica sau unde se strang copii la joaca.
Sunt foarte multe lucruri pe care ar trebui sa le spun vizavi de materialele folosite pana in prezent la constructia acestei case, insa nu stiu daca voi reusi sa le prind pe toate, asa ca va voi lasa doar cateva detalii, pe care eu le consider relevante.

Casa solida cu pereti din blocuri ceramice de 20cm, izolata atat la interior, cat si la exterior, acoperita cu tigla ceramica importata din Serbia, marca Nexe, cu uluce si burlane din tabla rectangulara, ferestre din pvc, profil Salamander cu geam triplex, racordata la gaze, apa si electricitate.

Un mare avantaj al acestei proprietati, este ca puteti alege foarte usor, cat teren va doriti.
Pretul listat include 500mp, insa acolo sunt disponibili 2100mp. Se poate discuta si stabili o valoare pentru o mie de metri patrati sau chiar toata suprafata.

Locatia este destul de buna, strada nu este asfaltata, insa nu este foarte departe de intrarea in sat. Sunt premize pentru ca in viitorul apropiat, primaria sa asfalteze strazile sin zona. Dar chiar si asa, se ajunge foarte repede din DN26.

Pentru alte detalii, va rog sa ma contactati,
Florin Cogean
0753315168

O casa pentru o familie mare, la Costi

 

Video proprietate

Gaseste acest imobil pe harta

Contacteaza agent

Agent imobiliar
0753.315.168