Inchiriere apartament 2 camere 72mp, Piata Centrala, parter Piata Centrala

Detalii oferta

Tipurile tipurile de oferta Localitatile Zonele Pret €400,00 /luna Suprafata (m.p.)72Nr. Camere2Nr. Bai1

Descriere proprietate

Inchiriere apartament 2 camere 72mp, Piata Centrala, parter

Agentia imobiliara Familia va prezinta in EXCLUSIVITATE oferta de inchiriere a unui apartament decomandat cu 2 camere cu o suprafata de aproximativ 72 mp util (83mp construit) dispus la parterul unui bloc cu 4 etaje situat in Galati, Piata Centrala, in apropierea Starii Civile. Proprietatea este formata din 2 camere decomandate si un balcon extins cu o suprafata generoasa ce poate fi considerat a 3 camera. Modificarile sunt facute cu autorizatie, balconul avand carte funciara separata.

Amplasamentul este unul ideal, intr o zona centrala de mare interes, cu blocuri mai „tinere” fata de alte zone, in apropierea mijloacelor de transport in comun, al scolilor generale, Colegiului National „Vasile Alecsandri” si al Facultatilor de Medicina si Economie, iar Piata Centrala se afla in apropierea imobilului la cativa pasi, locul unde va puteti face cumparaturile de zi cu zi.

Apartamentul este renovat cu materiale de calitate si beneficiaza de centrala termica pe gaz, 2 unitati de aer conditionat, ferestre pvc cu geam termopan, tamplarie interioara schimbata, parchet laminat, gresie si faianta de actualitate. Apartamentul este mobilat si utilat complet dupa standarde moderne, fara sa lipseasca nimic.

Pretul este de 400euro/luna. Pentru mai multe informatii si vizionari nu ezitati sa ne contactati:
Andrei-Viorel Postolache
0754 076 800
Agentia imobiliara FAMILIA

Inchiriere apartament 2 camere 72mp, Piata Centrala, parter

Gaseste acest imobil pe harta

Contacteaza agent

Oferte similare

Leave Your thought on this post

Adresa ta de mail nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate *