De inchiriat vila pentru spatiu comercial sau de birouri Galati Galati, str. Nicolae Balcescu

Detalii oferta

Tipurile tipurile de oferta Localitatile Zonele Pret pret fix €1.500,00 Suprafata (m.p.)250Nr. Camere5+Nr. Bai3

Descriere proprietate

De inchiriat vila pentru spatiu comercial sau de birouri Galati

Aceasta proprietate consta intr-o vila veche foarte frumoasa, situata central in Galati, care a fost deja amenajata aproape in totalitate pe exterior si urmeaza sa fie aranjata si in exterior. Proprietarii asteapta viitorii chiriasi, pentru a decide impreuna finisajele de care este nevoie pentru a asigura cele mai bune conditii de lucru, in functie de natura obiectului de activitate.
Spatiul este foarte mare, undeva pe la 250 mp, pe un singur nivel, iar mai tarziu exista un plan de a amenaja inca un nivel si ar putea fi o varianta foarte buna pentru o companie in expansiune.
Spatiul este organizat in sase birouri, trei grupuri sanitare, sali de asteptare, etc.

De inchiriat vila pentru spatiu comercial sau de birouri Galati
Aici au functionat concomitent 12 medici fara probleme si in continuare se recomanda in primul rand o activitate similara, cum ar fi un laborator de analize, clinica medicala, etc. Totusi vila este foarte buna pentru orice tip de activitate, mai putin pentru restaurant. Acest lucru nu este posibil, deoarece proprietari nu pot accepta acest lucru si au motive foarte solide in acest sens, nu intram acum in amanunte, ce este sigur e ca nu se poate.
Curtea va fi deasemenea amenajata dupa necesitatile noilor locatari, sugestiile acestora fiind decisive.
Raman foarte multe aspecte de discutat, insa le putem aborda la fata locului, va mai spun doar ca proprietatea dispune de centrala termica (2 unitati), ferestre noi, apa, canalizare, gaze, etc.
Pentru alte detalii va rog sa ne contactati,
Florin Cogean
Agentia Imobiliara Familia.

De inchiriat vila pentru spatiu comercial sau de birouri Galati

 

 

Gaseste acest imobil pe harta

Contacteaza agent

Agent imobiliar
0753.315.168