De inchiriat cu parcare in curte, unul dintre cele mai frumoase apartamente din oras bld. Cosbuc, str. Tecuci

Detalii oferta

Tipurile tipurile de oferta Localitatile Zonele Pret €1.800,00 Suprafata (m.p.)115Nr. Camere2Nr. Bai2

Descriere proprietate

De inchiriat cu parcare in curte, unul dintre cele mai frumoase apartamente din oras

Acest apartament este situat la intersectia a doua strazi mari din oras, bld. Cosbuc, respectiv str. Tecuci, dar nu exact acolo, ci cateva sute de metri mai jos pe Tecuci, spre Piata Mare.

De aici aveti de mers 2 km pana la Mall, 1km pana in str. Brailei, 1km pana in Centru, 1km pana in Bld. Siderurgistilor. Oriunde te duci e aproape si se poate face si pe jos.

Blocul are doar zece apartamente (cate doua pe fiecare nivel), pentru fiecare dintre acestea exista unul sau doua locuri in parcarea din curtea interioara a proprietatii. Locatia arata foarte bine, aveti si ceva spatii verzi la interior, o zona de gratar si un loc in garaj unde puteti monta un dulap pentru diferite chestii de depozitat. In pod puteti de asemenea sa depozitati diferite chestii…

Blocul este pozitionat mai sus decat tot centrul orasului, astfel ca beneficiati de o panorama frumoasa asupra orasului, cat si asupra sudului, peste Dunare catre Muntii Macinului. Balconul este destul de mare ca sa va puteti petrece timp frumos aici.

Ne place acest apartament, pentru ca ofera lucruri pe care le gasim greu in Galati. O camera matrimoniala cu grup sanitar exclusiv, o a doua baie de dimensiuni similare, o bucatarie de 19mp, living 30mp, in total 115mp suprafata utila. As vrea totusi sa va ganditi putin la cifra asta 19mp pentru bucatarie… e ceva rar pentru un apartmament, pot lua masa aici zece persoane in acelasi timp si nu simti ca ar fi prea aglomerat.

Pentru mai multe detalii,
va rugam sa ne contactati,
Florin Cogean
0753315168

 

Contacteaza agent

Agent imobiliar
0753.315.168