Casa zona Mazepa str. Smardan sau Columb la cheie Galati

Detalii oferta

Tipurile tipurile de oferta Localitatile Zonele Pret €250.000,00 pret fix Suprafata (m.p.)180Nr. Camere4Nr. Bai3

Descriere proprietate

Casa zona Mazepa str. Smardan sau Columb la cheie

Proiect doua case in Mazepa, in zona Trei Star, in spatele blocului BR2, intrari separate pe strazile Smardan, pe langa BR2 si inainte inca 150ml pe langa Laurus Medical, str. Columb 93.

Terenul are in total 633mp, fiecare va avea aproximativ jumatate, ocupat de amprenta la sol a cladirii…
Sunt doua etaje, cu trei placi turnate si pod vizitabil. Este vorba despre un P+1 standard, nu ceva ca o mansarda, care de fapt nu-i mansarda caci e si spatiu util, etc. Este o constructie solida bine legata, care ar putea face fata cu succes la seisme de 9 grade pe scara Richter.

In atasament si in clipul de prezentare, veti putea gasi toate detaliile despre spatiile interioare, insa va pot face aici un rezumat. Casa cu intrare din Columb: Parterul va cuprinde living de 20mp, bucatarie 16mp + camara 2.5mp, grup sanitar complet 4.17mp, o camera tehnica de 5mp, o terasa acoperita de aproape 13mp si un hol cu scara de vreo 8mp. Terasa poate fi inchisa pe timp de iarna si deschisa pe timp de vara. A fost gandita ca sa fie folosita ca si zona de luat masa, unde poate fi montata o masa de 10 persoane.

Etajul are urmatoarele dimensiuni
Dormitor matrimonial 1: 14mp, la care se adauga un dressing de 4mp, un grup sanitar de 5.30mp si o terasa de vreo 5mp.

Dormitor 2: 18m, un dressing de 4mp, un grup sanitar de 5.5mp, care poate fi separat de celelalte zone sau, asa cum arata in desen, va putea fi accesata de pe hol.

Dormitor 3: 12mp, gandit ca o camera pentru copii. Holul si scara au impreuna 12mp. Casa cu intrare din Smardan, pe langa BR-uri, are o deschidere mai mare la strada, undeva la 18mp. De fapt, se poate spune ca exista dubla expunere stradala, deoarece mai exista si o alee ce apartine primariei, care delimiteaza una din laturile proprietatii.

Compartimentarea este diferita, insa nu foarte mult. Cea mai mare diferenta ar fi in organizarea grupurilor sanitare, dispunerea bucatariei si a livingului.

Un arhitect a gandit liber compartimentarea interioara, cat si forma constructiei, proprietarii actuali nu au intervenit deloc. Cumva s-a dorit o organizare a spatiului necesar unei familii cu copii, care (in teorie), ar avea nevoie de o casa de oras, nu foarte mare, insa nici prea mica. 180mp construiti, ar trebui sa ajunga oricarei familii. Zona Mazepa nu ofera foarte multe optiuni pentru constructie in acest moment, din ceea ce stim noi, nu exista un proiect in derulare, de casa pe pamant, care sa iti ofere acces usor catre mijloacele de transport in comun, sc. gen. nr. 28, piata centrala, faleza Dunarii, zona centrala, etc.

Datorita costului terenului este foarte dificil sa se construiasca ceva in Galati, dar mai ales in Mazepa, unde un metru patrat se vinde cu 200e, daca proprietatea dispune de 300-350mp. Suprafetele mai mari pot ajunge la 150emp, insa bugetul pentru o casa ajunge sa fie deosebit de mare.

Casele se vand doar in faza finala, complete, la cheie. Una dintre proprietati este foarte aproape de finalizare, interiorul este finalizat, se poate vizita la cererea dvs.

Pretul afisat este pentru una din cele doua case si este valabil doar pentru prima proprietate vanduta, celalata nu va mai fi vanduta in perioada constructiei. Se pot vinde totusi amandoua o data.

Numele meu este Florin Cogean si va multumesc ca ati citit anuntul agentiei noastre.
Pentru alte detalii,
va rugam sa ne contactati!
Tel.: 0753315168

Casa zona Mazepa str. Smardan sau Columb la cheie

Gaseste acest imobil pe harta

Contacteaza agent

Agent imobiliar
0753.315.168