casa pe pamant complet amenajata 2019-2020

Detalii oferta

Tipurile tipurile de oferta Localitatile Zonele , Pret €150.000,00 usor discutabil Suprafata (m.p.)155Nr. Camere3Nr. Bai2

Descriere proprietate

casa pe pamant complet amenajata 2019-2020

As dori sa va fac putin atenti, la aceasta proprietate. Luand in calcul nebunia din piata imobiliara galateana, din zilele de acestea, o casa pe pamant complet amenajata, la un buget de 150.000 Euro, este ca o adiere de vant, in timpul caniculei. Urmatiti-ma putin si o sa va placa.

Povestea incepe in urma cu cativa ani, cand doi tineri au inceput sa renoveze o jumatate dintr-o casa foarte mare. Cealalta bucata, apartine unei fundatii si probabil asa va ramane multa vreme.

Terenul lor are 378mp, iar suprafata utila este de aproximativ 155mp. Sunt doua dormitoare si un living, la care se mai adauga doua grupuri sanitare. Bucataria poate fi considerata sufletul casei. Este indeajuns de mare, pentru a tine loc de al doilea living. Aici se primesc oaspetii si tot aici isi petrece familia, mare parte din timp.

Asa cum va spuneam, casa a fost amenajata de la caramida, nimic nu a fost lasat la voia intamplarii. Sunt foarte multe lucruri de spus despre modul in care s-a lucrat aici, insa fotografiile va pot elucida foarte bine.

Trebuie sa va spun ca lucrarile de modernizare, nu sunt finalizate in proportie de 100%. Mai sunt inca lucruri de facut. Cate ceva prin casa, baghete si ultimile finisaje, insa ceea ce trebuie sa considerati, este fatada casei, care nu poate sa ne arate inca adevarata frumuseste. Decoratiunile s-au montat, insa vopseaua decorativa nu este aplicata, inca.

Toate ferestrele sunt Salamander, de cea mai buna calitate si, asa cum va spuneam, aproape noi…
Podul este vizitabil, iar casa acoperita cu tabla.
Nu exista niciun fel de probleme cu utilitatile, casa este la strada asfaltata destul de importanta. Este localizata foarte aproape de Autogara sau Gara CFR, insa nu trebuie sa va faceti griji pentru zgomot sau deranj.

Se doreste o tranzactie la cheie, inca care veti putea cumpara vila asa cum o vedeti, cu exceptia a catorva electrocasnice. Deci puteti considera ca proprietatea vine completa.
As mai spune cateva lucruri despre curte. Puteti parca aici doua masini, este loc si pentru un foisor decent, o magazie, etc.

Cam despre asta este vorba, o casa la un pret de apartament de lux. Fiecare alege in functie de perceptia si necesitatile proprii, insa eu consider o solutie buna, pentru cei care doresc sa locuiasca aproape de Centru.

Spor la cumparaturi!
Numele meu este Florin Cogean si va multumesc pentru ca ati citit anuntul agentiei noastre.
Pentru alte detalii, va rugam sa ne contactati!
Telefon: 0753315168

casa pe pamant complet amenajata 2019-2020

Gaseste acest imobil pe harta

Contacteaza agent

Agent imobiliar
0753.315.168