Apartament cu 2 camere de vanzare la IREG

Detalii oferta

Tipurile tipurile de oferta Localitatile Zonele Pret Nr. Camere2Nr. Bai1

Descriere proprietate

Apartament cu 2 camere de vanzare la IREG

 

Agentia Imobiliara Familia va propune spre cumparare un apartament decomandat cu 2 camere situat in Galati, zona Siderurgistilor Est.

Imobilul se afla amplasat la etajul 3 din 4 intr-un bloc construit in anul 1980, are un balcon inchis cu termopan, cu intrare din sufragerie si bucatarie si o baie cu geam de aerisire.

Cartierul este unul bine cotat in orasul nostru, cu blocuri noi, cu suprafete generoase, cu o infrastructura in plin proces de modernizare.

Locuinta este situata stradal, intr-o zona comerciala si beneficiaza de urmatoarele dotari: centrala termica proprie, tamplarie din termopan la balcon, bucatarie si baie, alimentarea cu apa si gaz separate, aer conditionat, parchet, gresie si faianta, usa metalica la intrare. Suprafata totala a imobilului este de 64 mp din care 5 mp reprezinta aria balconului.

Situat intr-o zona de interes, cu statii de mijloace de transport in comun, scoli, licee, crese si gradinite, supermarket-uri, Hypermarket-uri, etc, farmacii, banci, toate la mai putin de 5 minute de mers pe jos.

Apartamentul este igienizat si se vinde nemobilat.

 

Pret apartament: 63 500 euro negociabil

Pentru alte detalii si vizionari va rugam sa ne contactati:

Alexandru Albu

Agentia Imobiliara Familia

0746357699

 

 

Apartament cu 2 camere de vanzare la IREG

Contacteaza agent