Apartament 2 camere decomandate, etaj intermediar, zona Piata Centrala Piata Centrala

Detalii oferta

Tipurile tipurile de oferta Localitatile Zonele Pret €83.000,00 Suprafata (m.p.)75Nr. Camere2Nr. Bai1

Descriere proprietate

Apartament 2 camere decomandate, etaj intermediar, zona Piata Centrala

 

Agentia imobiliara Familia va propune spre cumparare un apartament spatios, decomandat, cu doua camere, situat in Galati, zona Piata Centrala, la etajul 5 al unui bloc cu 10 niveluri.

Situat intr-un bloc construit in anul 1991, apartamentul pe care vi-l supunem atentiei are o suprafata desfasurata de 75 mp.

Cu un design elegant, modern, apartamentul este renovat complet, cu materiale de buna calitate. Dotat cu centrala termica pe gaz, izolatie exterioara, usa metalica la intrare, tamplarie exterioara din termopan, usi interioare noi, instalatie electrica si sanitara noua, separatie la alimentarea cu gaz, gresie, faianta, parchet, apartamentul este pregatit sa-si intampine noii proprietari.

Zona in care se afla acest apartament este una usor accesibila, fiind in apropierea Pietei Centrale iar in proximitate gasim tot ce este necesar pentru nevoile cotidiene: piata, magazine, banci, farmacii, scoli, mijloace de transport in comun.

Apartamentul se vinde mobilat si utilat, asa cum este prezentat in imagini si este disponibil in scurt timp de la momentul semnarii actelor. Pozitionarea si designul modern, cu materiale si dotari de inalta calitate il recomanda ca pe o buna investitie imobiliara, pentru o eventuala inchiriere ulterioara sau ca pe o locuinta personala in care sa va puteti muta imediat.

Se accepta credit imobiliar.

 

Pret: 83 000 Euro negociabil

 

Pentru alte detalii, va rugam sa ne contactati,

Valentina Vevera

Agentia Imobiliara Familia

0746716535

 

Apartament 2 camere decomandate, etaj intermediar, zona Piata Centrala

Gaseste acest imobil pe harta

Contacteaza agent

Agent imobiliar
0746.716.535