2 camere dec la prima inchiriere Mazepa 1 mobilat utilat Mazepa

Detalii oferta

Tipurile tipurile de oferta Localitatile Zonele Pret €350,00

Descriere proprietate

2 camere dec la prima inchiriere Mazepa 1 mobilat utilat

Agentia imobiliara FAMILIA va prezinta oferta de inchiriere a unui apartament decomandat cu doua camere situat in Galati, cartier Mazepa 1, la etajul 3 al unui imobil cu 4 niveluri.
Dac va orientati dupa a o zona buna, atunci opriti-va putin aici, si acordati putin atentie acestei proprietati.
Acest apartament spatios (sup. 60 mp) se afla la prima inchiriere, aproape toate lucrurile din interior sunt noi si de calitate foarte buna, dotat cu centrala termica, AC, etc.
Proprietarul ar dori sa intre intr-un contract pe termen cat se poate de lung. Nu exista pericolul, ca peste o perioada de timp mediu sau scurt, sa se vanda acest apartament sau sa fie nevoie sa eliberati spatiul din cine stie ce alt motiv. Se pot intampla multe lucruri in timp, insa prea putin probabil sa ne inselam…
Cateva date despre locatie. La doua minute de mers, aveti cea mai buna scoala generala din oras, Faleza Dunarii, tot la doua minute, cateva restaurante foarte bune, la trei minute departare. Pentru cei care nu sunt din Galati si au intrebari despre locatie, as zice ca este cea mai buna optiune. Nu cred ca exista altceva mai bun, in aceasta marja de pret.

Numele meu este Florin Cogean si va multumesc ca ati citit anuntul agentiei noastre.
Pentru alte detalii va rugam sa ne contactati!
Telefon: 0753315168

2 camere dec la prima inchiriere Mazepa 1 mobilat utilat

Contacteaza agent

Agent imobiliar
0753.315.168