Se vinde apartament cu o camera in Tiglina II pe Siderurgistilor! Tiglina 2

Detalii oferta

Tipurile tipurile de oferta Localitatile Zonele Pret 35000 - Negociabil Suprafata (m.p.)30Nr. Camere1Nr. Bai1

Descriere proprietate

Se vinde apartament cu o camera in Tiglina II pe Siderurgistilor la pret imbatabil.

 

 

*Va propunem catre achizitie un apartament de 30 m.p. cu o camera, etaj 2/8, amplasat intr-un cartier bine cotat  in orasul nostru, in imediata apropiere a locatiilor de interes, cu parcari generoase si  cu o infrastructura in plin proces de modernizare.

*Imobilul este situat intr-o zona foarte buna, cu statii de mijloace de transport in comun, scoli, licee, gradinite, supermarketuri, parcuri, hypermarketuri, farmacii, banci, toate la mai putin de 5 minute de mers pe jos.

*Apartamentul fiind situat stradal, in Tiglina II, pe str. Siderurgistilor, confera in ansamblu o ambianta placuta, calduroasa si sigura datorata renovarii, calitatii dotarilor, a curateniei, a blocului din care face parte si desigur a amplasarii privilegiate.

*Ca si imbunatatiriri ale imobilului se enumera: ferestre din pvc cu geamuri termopan echipate cu jaluzele interioare, usa metalica la intrare, aer conditionat, sistem de incalzire electric pe tavan, parchet laminat in camera iar istetemul de electricitate si conductele de apa sunt recent schimbate noi.

*Un mare avantaj de care vei profita daca vei trai aici, este ca iti poti face cumparaturile si deplasandu-e pe jos la un kaufland, care este la cateva minute de mers. In cazul in care nu detii un autoturism, nu-i nici o problema, ai totul langa casa. Deasemenea te poti bucura de o cina in unul din localurile de langa casa ta, imbinata cu o plimbare prin parcul de vis a vis sau altul de la 5 min distanta.

*In concluzie apartamentul acesta este ideal pentru al cumpara si a trece direct in el sa locuiesti, reprezentand o investitie buna si inteligenta in contextual in care asa locuinte si la asa un pret de mic, reprezinta o perla pe piata imobiliara din Galati si sunt la mare cautare.

Alte avantaje:

  • Un bun raport calitate – pret.
  • Pozitia blocului este avantajata de a se afla in proximitatea spitalului.
  • Zona recent modernizata.
  • Inconjurat de parcuri si spatii verzi.
  • Bloc cu parcare generoasa.
  • Structura nu prezinta modificari si avantajeaza achizitionarea print-un credit bancar.

 

Pret: 35.000 euro – Negociabil

Grabeste-te!

Perlele frumoase nu stau mult la vitrina.

 

Pentru mai multe detalii si vizionari, va rugam sa ne contactati:

Agentia Imobiliara Familia,

Alexandru Albu

Contact: 0746357699

 

 

Se vinde apartament cu o camera in Tiglina II pe Siderurgistilor la pret imbatabil.

Contacteaza agent