Vila frumoasa, construita si mobilata in 2018 zona Nord Nordul Galati-ului

Detalii oferta

Tipurile tipurile de oferta Localitatile Zonele Pret €180.000,00 usor negociabil

Descriere proprietate

Vila frumoasa, construita si mobilata in 2018 zona Nord

Daca va uitati dupa o casa, care sa schimbe aerul de la bloc si sa va dea mai multa libertate, cu o curte frumoasa si spatiu interior decent, cred ca va pot ajuta, cu proprietatea din acest anunt.

Sunt 500mp teren, cu deschiderere la strada de 12.5ml si lungime 40ml. Casa este dispusa in partea din spate a proprietatii, lasandu-se astfel spatiu destul in zona din fata casei. La prima vedere, terenul pare mult mai mare. Sunt doua locuri de parcare, spatiu verde destul, un foisor complet, un gratar.

Vila dispune de o amprenta la sol de aproximativ 100mp si este dispusa pe doua nivele – un P+1 corect, cu pod neamenajat (insa vizitabil) folosit pentru depozitare. In total sunt cam 195mp construiti, iar suprafata utila, este undeva pe la 170mp.

Parterul ar fi putut sa gazduiasca o camera de dormit sau un birou, insa proprietarii au decis sa opteze pentru un living enorm. Pe langa acest spatiu, mai exista un grup sanitar, o bucatarie mare si ceva spatii de depozitare. La etaj sunt trei camere de dormit, un balcon mare care deserveste doua dintre acestea. De aici aveti o priveliste foarte frumoasa catre lacul Brates.  Bineinteles, mai gasim aici si un grup sanitar complet.

Proprietatea este construita in 2018, iar mobilierul este comandat in acelasi an, de la MobExpert. Calitatea acestuia este foarte buna, iar proprietarii doresc sa vanda casa asa cum o prezentam noi aici, deci pretul este pentru intreg, exact asa cum vedeti in fotografii. Se poate spune ca primiti o vila la cheie, cu detalii de design interior foarte actuale.

Toate utilitatile sunt prezente, nu veti duce lipsa de nimic. Incalzirea se face cu centrala cu gaze si calorifere.

Locatia este buna, foarte aproape de zona Viva, cum mergi spre Metro, pe mana dreapta (dar nu la strada), intr-o zona in care s-a construit foarte mult, in ultimii ani. Ceea ce este important de stiut, este ca aveti deja case noi in trei puncte cardinale. Nu mai exista pericolul de a avea santier langa casa, un an sau doi…

Numele meu este Florin Cogean si va multumesc pentru ca ati citit anuntul agentiei noastre.

Pentru alte detalii,

va rugam sa ne contactati!

Tel.: 0753315168

Vila frumoasa, construita si mobilata in 2018 zona Nord

 

Gaseste acest imobil pe harta

Contacteaza agent

Agent imobiliar
0753.315.168